میکرونیدلینگ در کرمان

میکرونیدلینگ در کرمان روشی برای تحریک مکانیکی پوست است که در این روش ساختار و عملکرد پوست آسیب دیده و تغییر یافته را با استفاده از سوزن های بسیار ظریف و تحریک کلاژن سازی بازسازی می کنند.

در روش درمان میکرونیدلینگ در کرمان کلینیک والا از تعداد سوزن های بسیار ریز و استریل شده ای وارد شدن به عمق پوست با سرعتی که پزشک تعیین می کند (با توجه به نوع پوست و هدف مورد نظر تعیین می شود)، به طور همزمان به لایه دوم نفوذ می کنند.

تعداد جلسات میکرونیدلینگ

۳ جلسه

عوارض میکرونیدلینگ

احتمل قرمزی پوست وجود دارد

ماندگاری میکرونیدلینگ

۱ سال

میکرونیدلینگ در کرمان

مزایای میکرونیدلینگ در کرمان


۱. غیرتهاجمی بودن
۲. کمک کننده به کاهش ترک‌های پوستی
۳. کمک به درمان منافذ باز پوستی 
۴. کمک کننده به کاهش عمق جای جوش‌ها

برای مشاوره و اطلاع از قیمت ها با ما در ارتباط باشید 

همه چیز درباره میکرونیدلینگ والا در کرمان:

نحوه انجام میکرونیدلینگ چگونه است؟

قبل از میکرونیدلینگ ابتدا باید صورت خود را کاملا تمیز و ضدعفونی کنید. سپس دکتر یا اپراتور با فشار متوسط، ابزار را بین ۴ تا ۱۰ بار روی ناحیه مورد نظر یا کل صورت می‌غلتاند. جهت چرخش دستگاه باید با هر بار عبور تغییر کند. معمولا توصیه می شود با یک فشار حداقل ۲ تا ۴ دقیقه ادامه داده شود. برای نتایج بهتر، متخصص از دستگاه به صورت عمودی استفاده می کند. به صورت افقی و مورب حرکت می کند. بهتر است قبل از میکرونیدلینگ از سرم مرطوب کننده حاوی هیالورونیک اسید روی پوست استفاده شود. این به آبرسانی و تقویت پوست شما کمک می کند.
اگر پوست حساسی دارید، می توانید از پزشک خود بخواهید که قبل از استفاده از میکرونیدلینگ پوست شما را بی حس کند. برای استفاده از میکرونیدلینگ، مهارت پزشک بسیار مهم است و دستگاه باید طوری روی سطح حرکت کند که کلاژن سازی را در تمام قسمت های پوست به طور یکسان تحریک کند.

انواع میکرونیدلینگ

برای انجام میکرونیدلینگ معمولا از دستگاه های مختلفی استفاده می شود که در ادامه به آن ها می پردازیم.

درمارولرها

یک وسیله دستی با یک سطح و تعداد زیادی سوزن کوچک که به صورت غلتکی روی پوست حرکت می‌کند، سوزن‌های آن برش‌های کوچکی در پوست ایجاد می کند.

دستگاه درماپن

این روش جایگزین مناسبی برای دستگاه درمارولر است که در واقع یک وسیله الکتریکی شبیه قلم است. با روشن کردن دستگاه، سوزن های آن به طور مداوم بالا و پایین می روند و بیش از ۱۸۰۰۰ ضربه در دقیقه روی پوست انجام می دهند.

 

دستگاه RF میکرونیدلینگ

دستگاه آر اف میکرونیدلینگ نوع متفاوتی از میکرونیدلینگ است که به جای سوزن از پالس حرارتی استفاده می کند. امروزه بسیاری از پزشکان از این روش برای جوانسازی و روشن شدن پوست استفاده می کنند. این دستگاه در درخشندگی و جوانسازی پوست تاثیر شایانی دارد.

دستگاه میکرونیدلینگ BB Glow

تکنیک دیگر دستگاه میکرونیدلینگ این است که در آن سوزن های دستگاه به لایه های پوست نفوذ کرده و با رنگ های گیاهی رنگ پوست را تغییر می دهد. در این تکنیک که کرم پودر دائمی نامیده می شود، رنگ را با سوزن به لایه های پوست زده و رنگ پوست را یکدست و روشن می کند.

بهترین مرکز میکرونیدلینگ در کرمان

کاربرد‌های میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ برای از بین بردن لکه ها، جای لکه ها و چین و چروک های پوست استفاده می شود. برخی از موارد استفاده مهم در زیر ذکر شده است.

  • کمک به جوانسازی پوست صورت
  • از بین برنده لکه‌ها و جوش‌های پوستی
  • کمک کننده به رشد مو و ابرو
  • کمک کننده به از بین بردن رد و جای بخیه‌ها
  • روشن کننده رنگ پوست
  • کمک کننده به رفع تیرگی زانو
  • کمک کننده به رفع تیرگی زیر چشم
  • کمک کننده در از بین بردن چین و چروک‌های پیشانی
  • کمک کننده به کاهش ترک‌های پوستی
  • کمک کننده به از بین بردن منافذ باز پوستی
  • سفت کننده پوست صورت
  • کمک کننده به رفع لکه‌های تیره پوست صورت

مزایای میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ فواید زیادی دارد که مهم ترین آن افزایش کلاژن در پوست است. هنگامی که پوست کلاژن بیشتری تولید می کند، خاصیت ارتجاعی پوست افزایش می یابد. و به واسطه آن خطوط ریز از بین می روند و پوست شما جوان و شاداب به نظر می رسد. این روش غیر تهاجمی لایه برداری پوست نسبت به اکثر روش های لایه برداری پوست پیچیدگی کمتری دارد و سوزن های استفاده شده در میکرونیدلینگ به قدری ملایم و نازک هستند که حتی می توان از این روش برای جوان سازی پوست دور چشم نیز استفاده کرد.
استفاده از میکرونیدلینگ باعث افزایش ۲۰۰ برابری جذب محصولات مراقبت از پوست و روغن های پوست می شود. همچنین پس از این روش درمانی، فرد دوره نقاهت و درد نخواهد داشت و می تواند طبق روال عادی از پوست خود مراقبت کند.

عوارض میکرونیدلینگ

اگرچه میکرونیدلینگ یک روش غیر تهاجمی با عوارض کم است، اما در برخی افراد می تواند باعث تحریک پوست و قرمزی شدید شود. مهمترین عوارض جانبی در زیر ذکر شده است:

  • خونریزی کردن پوست
  • ایجاد کبودی روی پوست صورت
  • عفونت رخ دهد

قبل از میکرونیدلینگ این نکات را باید بدانید

  • به یاد داشته باشید که میکرونیدلینگ عملی است که باید توسط متخصص و پزشک انجام شود، بنابراین از انجام آن در آرایشگاه ها خودداری کنید.
  • قبل از انجام این کار پزشک پوست و مو شما باید وضعیت پوست شما را به دقت بررسی کند. و از روشی استفاده کنید که بهترین اثر را برای شما دارد.
  • کسانی که باردار هستند نبایدمیکرونیدلینگ انجام دهند.
  • اگر بیماری پوستی خاصی دارید یا سابقه ضایعات پوستی دارید، مجاز به استفاده از میکرونیدلینگ نیستید.
  • افرادی که داروهای رقیق کننده خون مانند ایبوپروفن و آسپرین مصرف می کنند باید حداقل ۳ هفته قبل از این درمان از مصرف این دارو خودداری کنند.
  • افرادی که از داروها برای درمان آکنه استفاده می کنند باید چند هفته قبل از درمان مصرف داروها را قطع کنند.
  • درمان با ر.ش میکرونیدلینگ معمولاً ۱۰ الی ۳۰ دقیقه طول می کشد و طول درمان بسته به شرایط پوست می تواند از ۴ تا ۶ جلسه طول بکشد. جلسات درمانی باید در فواصل یک ماهه انجام شود.
  • برخی تحقیقات نشان می دهد که میکرونیدلینگ ممکن است باعث رشد مجدد مو در افراد مبتلا به آلوپسی شود.

نکات مراقبتی بعد از میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یکی از روش هایی است که پس از درمان زمان نقاهت و درد خاصی ندارد. بعد از میکرونیدلینگ به راحتی می توانید فعالیت های روزانه خود را انجام دهید. سوزش و قرمزی پوست پس از این درمان کاملا طبیعی است و پس از چند روز برطرف می شود. تا چند روز پس از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. معمولاً نتایج پس از چند هفته قابل مشاهده است.
پس از استفاده از این روش درمانی، استفاده از پماد ریکاوری باعث بهبود سریع زخم می شود و نتایج درمان به سرعت قابل مشاهده است.

 برخی از مهم ترین مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ در زیر ذکر شده است:

  • تا چند روز آرایش نکنید
  • برای چند روز از محصولات مراقبت از پوست حاوی آلفا هیدروکسی اسید و رتینول استفاده نکنید.
  • آب بیشتری بنوشید.
  • با مشورت پزشک از سرم های دارای آنتی اکسیدان استفاده کنید.
  • چند روز از نور آفتاب دوری نمایید.

تفاوت میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ

در مورد تفاوت میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ باید بدانید که میکرونیدلینگ با سوزن های ظریف انجام می شود و پوست را برای تولید کلاژن بیشتر تحریک می کند. اما مزونیدلینگ بسیار سطحی تر از میکرونیدلینگ است و هدف آن افزایش جذب محصولات مراقبت از پوست است. در واقع استفاده از مزونیدلینگ باعث می شود که محصولات پوستی بیشتر به عمق پوست نفوذ کنند و نتایج سریع تری از آنها بگیرید.

آیا آر اف فرکشنال می تواند لک‌های پوستی را درمان کند؟

آیا آر اف فرکشنال می تواند لک‌های پوستی را درمان کند؟

آیا آر اف فرکشنال میتواند لک‌های پوستی را درمان کند؟ بهترین روش درمان لک‌های پوستی چیست؟ امروزه راه‌های بسیار زیادی برای درمان لک‌های پوستی وجود دارد. که یکی از این روش‌های جدید و مؤثر برای جوانسازی پوست، روش آر اف

Read More »
انواع مدل تزریق ژل لب، کدام برای شما مناسب است؟

انواع مدل تزریق ژل لب، کدام برای شما مناسب است؟

تزریق ژل لب یکی از روش‌های محبوب برای زیبایی است که به افراد کمک می‌کند لب‌هایی برجسته و جذاب‌تر داشته باشند.وجود انواع مختلف مدل ژل لب، تصمیم گیری را برای افراد دشوار کرده است نمی‌دانند کدام مدل بهترین انتخاب خواهد

Read More »
فیلر زیر چشم چقدر ماندگاری دارد

فیلر زیر چشم چقدر ماندگاری دارد؟

فیلر زیر چشم یک روش برای بهبود ظاهر  زیر چشم است که برای کاهش تیرگی، پف و چین و چروک‌های این ناحیه کاربرد دارد. این روش به طور معمول با استفاده از مواد پر کننده مانند هیالورونیک اسید انجام می‌شود.

Read More »
اسکرول به بالا