تفاوت پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی

تفاوت-پلاژن‌تراپی-و-کربوکسی‌تراپی

پلاژن‌تراپی و کربوکسی‌تراپی چیست؟ تفاوت پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی چیست؟ این سوالاتی‌ است که برای کسانی که برای جوانسازی پوست و پاکسازی پوست خود میخواهند قدمی بردارند ایجاد میشود. درباره اینکه تفاوت پلاژن‌تراپی و کربوکسی‌تراپی در چی است و کدام یک از این دو روش برای شما مفید است، قراره صحبت کنیم تا در مسیر پیشرفت پوستی خود، انتخاب بهتری داشته باشید.

در ادامه با مقاله‌ی سایت کلینیک والا که ارائه دهنده خدمات پلاژن‌تراپی در کرمان هستند همراه باشید تا با تفاوت‌ کربوکسی‌تراپی و پلاژن‌تراپی آشنا شوید.

پلاژن‌تراپی چیست؟

قبل از اینکه با تفاوت‌های کربوکسی‌تراپی و پلاژن‌تراپی آشنا شویم بهتر است شناختی بر روی پلاژن‌ تراپی داشته باشیم.

پلاژن‌تراپی برای جوانسازی پوست، سفت شدن پوست صورت و از بین بردن کدری، بی‌حالی و خستگی پوست استفاده میشود که پاکسازی عمیقی بر روی پوست و بدون درد انجام میدهد به طوری که در جلسات اول اثرات پلاژن‌تراپی را میتوان مشاهده کرد که اما برای نتیجه بهتر، لازم است یک مشاوره با متخصص پوست داشته باشید.پلاژن‌تراپی با استفاده از ترکیب میکرونیدلینگ و امواج رادیویی که روشی بدون درد و ایمنی بالا است برای جوان‌سازی و بازسازی پوست استفاده میکنند. این روش با ایجاد زخم‌های میکروسکوپی و تحریک سلول‌ها، باعث افزایش سرعت ساخت سلول‌های جدید و تولید کلاژن می‌شود، و نتیجه‌ی این روش، پوستی سفت‌تر، جوان‌تر است.

کربوکسی تراپی چیست؟

کربوکسی‌تراپی چیست؟

کربوکسی‌تراپی یک روش مناسب برای رفع تیرگی و لک‌های صورت شناخته میشود که با تزریق گاز دی‌اکسید کربن به زیر پوست یا بافت چربی، باعث می‌شود تعادل اکسیژن و دی‌اکسید کربن در آن ناحیه صورت به هم بخورد. در نتیجه، کمبود اکسیژن اتفاق می‌افتد و بدن جریان خون را در آن قسمت صورت افزایش می‌دهد. با این افزایش جریان خون، مویرگ‌های جدید شکل می‌گیرند و تولید کلاژن و الاستین در پوست بیشتر می‌شود. این فرآیند به جوان‌سازی و شادابی پوست کمک می‌کند. این روش با دستگاهی به نام کربوکسی‌تراپی انجام می‌شود که میزان دقیق گاز تزریق شده را هم کنترل می‌کند.

کربوکسی تراپی و پلاژن تراپی چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

در موضوع تفاوت کربوکسی‌تراپی و پلاژن‌تراپی که هر دو جزو بهترین روش‌های جوانسازی پوست هستند و امروزه هر یک طرفدار‌های خودشان را دارند قبل از انتخاب یکی از این دو روش خیلی مهم است که تفاوت هایشان نسبت به یکدیگر را بدانیم.

کربوکسی ‌تراپی که یکی از روش‌‌های نوین به حساب می‌آید با تزریق گاز دی‌اکسید کربن (CO₂) به زیر پوست انجام می‌شود. این روش باعث بهبود گردش خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها می‌شود و در نتیجه به کاهش چربی‌های اضافی و سلولیت کمک می‌کند. عوارض این روش شامل تورم و کبودی می‌باشد که معمولاً پس از چند روز از بین می‌رود. این روش به دلیل تأثیر مستقیم بر چربی‌های زیر پوست، می‌تواند برای افرادی که به دنبال کاهش وزن یا بهبود وضعیت پوست خود هستند، انتخاب مناسبی باشد.

از طرف دیگر، پلاژن ‌تراپی از فناوری‌های پیشرفته‌ تری استفاده می‌کند و نیازی به تزریق ندارد. در این روش، با استفاده از امواج رادیویی و حرارت، فرآیند جوان‌سازی پوست آغاز می‌شود. این عمل به سفت شدن پوست و کاهش چین و چروک‌ها کمک می‌کند و به عنوان یک روش غیر تهاجمی شناخته می‌شود که دوره نقاهت ندارد. به همین دلیل، افرادی که به دنبال روشی سریع و بدون دردسر برای بهبود وضعیت پوست خود هستند، معمولاً پلاژن‌تراپی را انتخاب می‌کنند.

به طور خلاصه، اگر به دنبال جوانسازی پوست بدون نیاز به تزریق و دوران نقاهت هستید، پلاژن‌تراپی انتخاب مناسبی است. اما اگر کاهش چربی‌های اضافی نیز برایتان اهمیت دارد و آماده‌اید که با عوارض موقت مانند کبودی یا تورم مواجه شوید، کربوکسی‌تراپی می‌تواند گزینه‌‌ی بهتری باشد.

مزایای کربوکسی تراپی:

  • بهبود گردش خون و اکسیژن‌ رسانی به پوست
  • افزایش نرمی و لطافت پوست
  • موثر در رفع تیرگی زیر چشم و چین و چروک
  • مناسب برای کاهش چربی‌ های اضافی

مزایای پلاژن تراپی:

  • روش غیر تزریقی و بدون نیاز به سوزن
  • سفت‌ شدن صورت
  • کاهش چین و چروک‌ها
  • مناسب برای افرادی که به دنبال روش‌های کم تهاجم هستند

کربوکسی تراپی بهتر است یا پلاژن تراپی؟

حال که با کربوکسی‌تراپی و پلاژن‌تراپی و تفاوت‌های آنها آشنا شدیم. اما کدام یک از این دو روش برای شما گزینه‌ی بهتری است؟

در انتخاب بین کربوکسی‌تراپی و پلاژن‌تراپی، باید چند عامل مهم را در نظر بگیرید، مثل نوع مشکل پوستی که می‌خواهید درمان کنید، میزان تحمل درد، شرایط پزشکی و بودجه. پلاژن‌تراپی بیشتر برای سفت کردن و جوانسازی پوست استفاده می‌شود و به افزایش تولید کلاژن کمک می‌کند، در حالی که کربوکسی‌تراپی علاوه بر جوانسازی پوست، برای کاهش چربی‌های اضافی و تسکین درد هم استفاده می‌شود.

هزینه این دو روش بستگی به عواملی مانند محل زندگی، تجربه متخصص، تعداد جلسات و اندازه ناحیه مورد درمان دارد. که معمولا هزینه کربوکسی‌تراپی بین ۵۰۰ هزارتومن تا ۱میلیون و ۵۰۰ هزارتومن است و هزینه پلاژن‌تراپی از ۶۰۰ هزارتومن تا ۱میلیون و ۵۰۰ هزارتومن متغییر است.

اگر به دنبال بهترین انتخاب برای خود هستید پیشنهاد میشود که مشاوره با یک متخصص پوست انجام دهید تا متخصص با بررسی نوع پوست، سابقه پزشکی و مشکل پوستی شما بهترین انتخاب را به شما پیشنهاد دهد. کلینیک والا با تیمی از متخصصان حرفه به مشاوره رایگان ارائه میدهد.

کربوکسی‌تراپی قبل و بعد

قبل-بعد-کربوکسی
قبل-بعد۳

پلاژن تراپی قبل و بعد

قبل-بعد۲
قبل-بعد۴

جمع بندی

پلاژن‌تراپی و کربوکسی‌تراپی هر دو روش‌های مؤثری بر جوانسازی پوست است که تفاوت‌های بسیاری در بین این دو وجود دارد که باید نسبت به نیاز و مشکلات پوستی انتخاب شوند. کربوکسی‌تراپی با تزریق گاز دی‌اکسید کربن (CO₂) به زیر پوست باعث رفع تیرگی و لک‌های صورت میشود. اما پلاژن‌تراپی با استفاده از امواج رادیویی باعث جوانسازی پوست و پاکسازی عمیق صورت میشود.روش کربوکسی‌تراپی و پلاژن‌تراپی هر دو بدون نیاز به عمل جراحی و بیهوشی است و از عوارض این دو روش میتوان گفت که عوارضی ندارند اما کربوکسی‌تراپی ممکن است کمی کبودی و تورم به همراه خود داشته باشد که پس مدتی رفع میشد و جای نگرانی ندارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا